MD-2025, mun. Chișinău, str. N. Testemiţanu, 29
Lu
8-17
Ma
8-17
Mi
8-17
Jo
8-17
Vi
8-17

8-12
Du

Noutăți

Pagina principală » Новости

Euromed

Cu Anul Nou !

Detalii

Cu Anul Nou !

VA urez in Nou An multe clipe placute, succese, baftă si realizari frumoase! La Mulți Ani !

Detalii

PROMOȚIE !!! REDUCERI CU 10%  PENTRU REZONANȚĂ MAGNETICĂ NUCLEARĂ

PROMOȚIE !!! REDUCERI CU 10%  PENTRU REZONANȚĂ MAGNETICĂ NUCLEARĂ

Detalii

Ziua Lucrătorului Medical și Farmacistului

Ziua Lucrătorului Medical și Farmacistului este un prilej pentru a oferi aprecieri angajaților, care și-au dedicat activitatea profesională cu oamenii, în cele mai complicate clipe din viața lor pământească.

Detalii

PASTE Fericit

PASTE Fericit

Detalii

Raport PPP anul 2021

Centrul Medical Privat S.R.L. EUROMED DIAGNOSTIC din 2013 și-a asumat o responsabiliotate enormă în cadrul sistemului de sănătate fiind Partenerul Privat în cadrul Parteneriatului Public Privat( PPP) inițiat de stat, conform reglementărilor în vigoare la acest compartiment pentru necesitățile IMSP SCR „Timofei Moșneaga”. Pe parcursul celor 9 ani de activitate al PPP au fost oferite medicilor specialiști din cadrul Spitalului aproape 220 mii de rapoarte diagnostice realizate datorită unui parc de dispozitive medicale imagistice performante și interpretate de medicii radiologi imagiști cu experiență, competențe înalte profesionale. În pofida tuturor greutăților întîmpinate, fiind unul din primele PPP în sistemul de sănătate cu așa un nivel major de investiții din partea partenerului privat, suntem mîndri, că am fost în perioada raportată un suport profesional, o componentă a echipei colegilor din cadrul IMSP SCR „Timofei Moșneaga” la acordarea asistenței medicale pacienților cu cele mai complicate afecțiuni ale stării sănătății. Rapoartele de activitate ne permit de face concluzii, de a perfecționa asistența și accesul pacienților la diagnostică imagistică performantă.

Detalii

Felicitări cu 8 martie!

De 8 Martie Vă urăm o primăvară frumoasă, cu soare, fericire, sănătate şi toată dragostea noastră..

Detalii

Felicitări cu Sărbătorile de Iarnă

Медицинский Центр „EUROMED DIAGNOSTIC” в преддверии зимних праздников: «Новый Год 2022» и «РОЖДЕСТВО» с самыми искренними чувствами, Всех ПОЗДРАВЛЯЕТ!

Detalii